RS2167_DSC05392_W-Article_1140x600.jpg

Kundberättelse: Shatilla, 47 år

För ca 2 år sedan började Shatilla med kollagentillskottet The Solution och fick i samband med det genomföra hudscannings för att dokumentera resultatet.

Hudscanningen visade att rynkorna i pannan hade reducerats med 15% efter 3 månaders dagligt intag. Idag är kollagenpulvret The Solution fortfarande en självklar del av Shatillas hudvårdsrutin. Hon har även adderat The Glow till rutinen som innehåller hyaluronsyra och vitamin C. 

Skönhet inifrån är något vi på Oslo Skin Lab verkligen tror på. Vad är dina tankar kring det? Jag tror på en aktiv livsstil där träning, bra mat och bra produkter är grunden för hur vi mår och vad vi utstrålar. Jag vet att jag behöver extra vitaminer och mineraler då jag har en hög förbränning och försöker därför aktivt prioritera vad min kropp, hud, hår och naglar mår bra av. Jag älskar dessutom hudvårdsprodukter så jag lägger mycket tid på min hudvårdsrutin för kropp och hy.
 
Hur införlivar du The Solution och The Glow i dina dagliga rutiner? Jag har som rutin att ta The Solution till mitt vatten med citron eller kaffe på morgonen och The Glow till frukost eller lunchen. Det vill säga, inget extra steg, det är så enkelt och smidigt.


 
Har du någon dealbreaker för att en produkt ska få ta plats i din hudvårdsrutin? Jag föredrar effektiva produkter där konsistens, smak och doft utvärderas samt där jag märker resultat snabbt. Annars byter jag.  

Vilka resultat har du upplevt sen du började? Jag tycker huden har fått en lyster jag inte upplevde på samma sätt innan samt att rynkor och fina linjer har minskat.  

Hur lång tid tog det innan du började se resultat? Några veckor, kanske en månad - inte längre.
 
Hur tänker du kring åldrande, generellt? Jag är inte rädd för att åldras men ser gärna pigg och fräsch ut i kropp och hy så länge det är möjligt. För mig är en aktiv livsstil med träning, bra mat och produkter ett självklart val och inget måste.